welcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit aenean commodo

follow our awesomeness
tornar amunt

Tendals per a terrasses

  /    /  Tendals per a terrasses

Si ets a casa, per què no viure a l’aire lliure? Gaudir de totes les hores del sol, gaudir del temps lliure, gaudir de l’essència de la nit, tot això decorat i protegit per un dels tendals de qualitat de Comercial Molí del Castell.

Un dels tendals per a terrassa és la solució ideal per a crear un ambient agradable. La gran col·lecció i tipus de teixits ens ofereix la possibilitat de vestir qualsevol llar. Tant d’una casa rústica com d’un edifici avantguardista. Amb el valor afegit d’oferir una protecció eficaç contra els raigs ultraviolats.

El gran ventall de sistemes per a tendals de terrassa respon al sentit pràctic combinat amb l’estètica. Des de tendals que responen als canvis climàtics, recollint-se si fes vent fort o plogués. Fins a tendals que s’autoprotegeixen, conservant el teixit contra la pol·lució i la pluja. Sense oblidar les formes, colors i materials, resultant un tendal decoratiu i pràctic.

Treu el màxim partit a la terrassa, és a dir, viure a l’aire lliure.

Necessites un pressupost? Truca’ns al 93 823 01 03, Whatsapp al 679 477 508 o envia’ns un correu electrònic a comercial@molidelcastell.com