welcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit aenean commodo

follow our awesomeness
tornar amunt

Somiers elèctrics

  /    /  Somiers elèctrics

Els somiers elèctrics que pots trobar a Comercial Molí del Castell destaquen per la comoditat i practicitat que aporten als malalts i a la gent gran, però també, de forma general, a les persones que passen més temps al llit per llegir, veure la televisió o menjar. El confort està garantit en diversos punts. En primer lloc, ajuda a reduir els dolors lumbars, gràcies als múltiples nivells d’inclinació. Es pot escollir una àmplia gamma de posicions que permet optar per la postura més favorable.

Però aquesta comoditat també passa per la facilitat amb la qual és possible canviar de posició. Els somiers elèctrics articulats es beneficien de comandaments a distància, alguns equipats amb tecnologia sense fils que limita les molèsties, i ofereix a la gent la capacitat d’adaptar la seva posició sense esforç.

L’avantatge tecnològic també es troba en els motors. Segons els models, n’hi ha dos o quatre i asseguren el moviment de l’articulat que es mou en total discreció. A més, per evitar una interrupció causada per un tall elèctric, alguns models de somiers integren una bateria d’emergència, oferint autonomia suficient per realitzar els canvis de posició.

Necessites un pressupost? Truca’ns al 93 823 01 03 o envia’ns un correu electrònic a comercial@molidelcastell.com