welcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit aenean commodo

follow our awesomeness
tornar amunt

Tapisseria

  /    /  Tapisseria

A Comercial Molí del Castell tenim tota una gama de teixits de tapisseria molt àmplia per tal que vostè pugui seleccionar la quina més li interessa per tal de poder personalitzar el seu espai.

Una col·lecció de teixits inspirats en la naturalesa, amb colors frescos, naturals i textures molt agradables. La qualitat dels nostres teixits i la suavitat dels seus acabats asseguren durabilitat i confort amb una excel·lent resistència al desgast i mantenen la seva qualitat estètica al llarg del temps.

Els nostres teixits es fabriquen amb materials d’alta qualitat que compleixen amb les més altes especificacions en resistència a l’abrasió, pilling i solidesa del color. Estan estructurats per aconseguir una màxima estabilitat i una gran resistència al desgast i al lliscament de les costures. I, finalment, els seus acabats compaginen acuradament l’estètica, el rendiment i el tacte agradable, donant a cada disseny el seu caràcter únic.

Molts dels nostres teixits porten l’acabat ACUALIMP, que és l’acabat antitaques que protegeix que el líquid filtri i que tingui una neteja fàcil. A banda, també treballem amb els teixits CREVIN amb cinc anys de garantia. Sense oblidar-nos dels teixits de polipell, els teixits de tota la vida, amb una gran transpirabilitat.

Necessites un pressupost? Truca’ns al 93 823 01 03, Whatsapp al 607 948 653 o envia’ns un correu electrònic a comercial@molidelcastell.com